Home / Col.laboradors

Col.laboradors

logo ok-1www.celiacscatalunya.org

L’Associació Celíacs de Catalunya, constituïda l’any 1977, és la primera organització creada a Espanya en defensa dels interessos de les persones celíaques. L’associació té com a objectius representar aquest col·lectiu davant entitats i organismes públics i privats, i oferir  la informació, formació i l’assessorament necessàri per a aconseguir una millor qualitat de vida pels afectats i per les seves famílies.

logo_aliciawww.alicia.cat

 Alícia, Ali-mentació i cièn-cia, és un centre de recerca dedicat a la innovació tecnològica en cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari i gastronòmic. Un centre amb vocació social i obert a tothom per promoure la bona alimentació. Alícia és una fundació privada sense ànim de lucre, creada l’any 2003.

El seu patronat està format per la Generalitat de Catalunya i la Fundació Catalunya – La Pedrera. Compta amb la complicitat i col·laboració dels millors cuiners i destacats científics.

logo_adilac www.lactosa.org

ADILAC, Associació d’intolerants a la Lactosa Espanya neix l’any 2003 amb els següents objectius:
– Intolerants: Esdevenir el mitjà de comunicació per als intolerants a la lactosa.
– Empreses i horeca: Conseguir la sensibilitat dels fabricants alimentaris en el correcte etiquetatge dels seus productes. i del sector horeca en la adequada informació al client.
– Societat i sector mèdic: Difondre el coneixement d’aquesta intolerància dins la societat en general i el sector mèdic.
– Administració: Aconseguir el reconeixement de la nostra intolerància per part de l’administració.

 tolerancies LOGO (1)www.tolerancies.cat

Toleràncies, menjant amb il·lusió. És una iniciativa emprenedora especialitzada en les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries. Està localitzada en la zona rural de la Catalunya Central. Es dedica a la sensibilització sobre la temàtica treballant amb escoles, entitats… i participen a mercats de zones rurals per tal de fer arribar productes aptes a aquests municipis on l’oferta és molt escassa.

logo_immunitaswww.immunitasvera.org

Immunitas Vera, associació catalana d’al·lèrgies alimentàries, és una organització de pacients sense ànim de lucre constituïda l’11 d’octubre de 2002 per iniciativa d’un grup de pares i mares d’infants amb al·lèrgia a aliments, i avui en dia és l’organització de referència a Catalunya. El seu objectiu és la millora de la qualitat de vida de totes les persones amb al·lèrgia a aliments a través de formacions, recursos, campanyes de sensibilització i reivindicació.