Home / Col.laboradors

Col.laboradors

logo ok-1www.celiacscatalunya.org

L’Associació Celíacs de Catalunya, constituïda l’any 1977, és la primera organització creada a Espanya en defensa dels interessos de les persones celíaques. L’associació té com a objectius representar aquest col·lectiu davant entitats i organismes públics i privats, i oferir  la informació, formació i l’assessorament necessàri per a aconseguir una millor qualitat de vida pels afectats i per les seves famílies.

 tolerancies LOGO (1)www.tolerancies.cat

Toleràncies, menjant amb il·lusió. És una iniciativa emprenedora especialitzada en les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries. Està localitzada en la zona rural de la Catalunya Central. Es dedica a la sensibilització sobre la temàtica treballant amb escoles, entitats… i participen a mercats de zones rurals per tal de fer arribar productes aptes a aquests municipis on l’oferta és molt escassa.

logo ok-1https://lactosa.org/

ADILAC, Associació d’Intolerants a la Lactosa, neix el 2003 seguint els següents objectius: ser un mitjà de comunicació per la gent intolerant a la lactosa; sensibilitzar els fabricants d’aliments a l’hora d’etiquetar els seus productes i en la informació adequada al client; sensibilitzar a la societat i als professionals mèdics; difondre el coneixement de l’existència d’aquest buit en la societat en general i en el sector mèdic i donar suport a l’administració en el reconeixement d’aquesta intolerància.